EN Booking
background
* Belvárosi irodai felvétellel minimum 24 órával a bérlés megkezdése előtt kell foglalni.

Kis méretű autók (MBMN-ECAR)

A méretnek nem kell a minőség rovására menni! Erre tökéletes példák cégünk flottájában található Mini és Economy kategóriájú bérautók. Legyen szó csak egy gyors látogatásról, üzleti útról, pár napos városnézésről, vagy akár mindennapi, tartós bérlet melletti használatról, a kis autók bebizonyították, hogy tökéletes társak a városi mindennapokban. Az autógyártók már nem kizárólag a hölgyek kegyeit keresik a kis méretű autók tervezésénél, így a külsőjükre egyáltalán nem lehet panasz, de az alapját a kis méretű autóknak, a praktikumot megtartották. Ha csomagtér nem is tűnik tágasnak, rengeteg rekesz, zseb és tároló áll rendelkezésünkre. A „Mini” szó se tévesszen meg senkit, hiszen manapság a Skoda Citigo belső tere méretében vetekszik a 10 évvel idősebb, magasabb kategóriájú autókéval. Azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy kategórián belül az autók felszereltségére sem lehet panasz, ugyan lehet foglalni klíma nélküli járművet, de főként légkondicionált autót biztosítunk autókölcsönző ügyfelei számára. Az EURO 6-os motorok miatt a környezetszennyezés és a fogyasztás rengeteget mérséklődött, köszönhetően a számos technikai újításnak, pl. A Start-Stop rendszernek.

car
5
1
door 5
transmission M
B

VW Polo vagy hasonló

(ECMR, Economy)
USB
Bluetooth
Városi kisautó
Dinamikus vezetés
Kevés csomaggal

Kiválasztom
car
5
1
door 5
transmission M
B

VW Golf vagy hasonló

(CCMR, Compact)
USB
AUX
Bluetooth
Városi kisautó
Dinamikus vezetés

Kiválasztom

Közepes méretű autók (CCMR-IWAR)

Az arany középút. Akár ezzel a jelzővel is illethetnénk a Compact és Intermediate kategóriába tartozó autókat, hiszen éles verseny van az autógyárak között a közepes méretű autóknál. Ezekben a kategóriákban szinte nincs lehetetlen. Mivel közel az összes márka képviselteti magát a kompaktok és intermediate-k között, így flottánk is rendkívül izgalmas! Több gyártó, jól kiforrott autója szántja az utakat autókölcsönzőnkből indulva.

A kategóriába tartozó autókat szinte bárkinek bátran merjük ajánlani, hiszen méretük miatt kedvezőek az egész család számára is, valamint gazdagon felszereltek vezetést segítő és kényelmi extrákkal. A kombi változatok, ha a helyzet úgy kívánja, variálhatóságuk miatt akár nagyobb tárgyak szállítására is teljesen alkalmasak. Kijelenthetjük, hogy ez a két kategória a legnépszerűbb, így a kompakt és intermediate autók találhatóak meg nagyobb számban folyamatosan frissülő bérautó flottánkban.

car
5
1
door 5
transmission A
B

VW Golf Aut. vagy hasonló

(CCAR, Compact)
USB
Bluetooth
Dinamikus vezetés
Kevés csomaggal
Multikormány

Kiválasztom
car
5
2
door 5
transmission A
B

Suzuki Swace Estate Aut. vagy hasonló

(CWAR Hybrid, Compact)
USB
AUX
Bluetooth
Több csomaggal
Kiváló fogyasztás

Kiválasztom
car
5
2
door 5
transmission M
B

Audi Q2 vagy hasonló

(IFMR, Intermediate)
Prémium autó
AUX
Bluetooth
Dinamikus vezetés
Multikormány

Kiválasztom

Standard méretű autók és egyterűk (SDMR-SWAR-SVAR)

Amikor a közepes méret kezd szűkössé válni, vagy csak jobban szereti a nagyobb, igazi tekintélyt parancsoló autókat, akkor a Standard kategória a megfelelő választás. 5 illetve 5+2 személyes változatban is elérhetőek az autók, amelyek a BMW, Ford, Skoda illetve Opel gyárában készülnek. A gépkocsik ebben a kategóriában is elérhetőek benzin illetve dízel motorral, valamint manuális és automataváltós kivitelben. Jelen esetben figyelembe véve az autók méreteit a motorok teljesítménye is nagyobb, mint kisebb társaik esetében. A motorpaletta a teljesítményt figyelembe véve 125 lóerőtől egészen 240 lóerőig terjed. Standard kategóriában mindegyik autónkban megtalálható az automata klímaberendezés, a parkolóradar, a multikormányról vezérelhető tempomat, vagy a beépített navigációs rendszer, hogy csak párat kiemeljünk az bárautóink felszereltségeiből. Öt személyes autókon felül, biztosítani tudunk 5+2 személyes MPV-ket is (Multi-purpose vehicle) – ami szabad fordításban többfunkciós járművet jelent. Szándékosan nem 7 személyesnek tüntetjük fel a járművet, mivel 7 ülés használata esetén a csomagtér mérete minimálisnak tekinthető.

car
5
3
door 5
transmission M
B

VW Passat vagy hasonló

(SDMR, Standard)
USB
AUX
Bluetooth
Több csomaggal
Multikormány

Kiválasztom
car
5
3
door 5
transmission A
B

VW Passat Variant Aut. vagy hasonló

(SWAR, Standard)
CD
Multikormány
Beépített navigáció
Kiváló fogyasztás
Családi autó

Kiválasztom

Full size autók (FDMR-FFAR)

Nagy test, nagy élvezet – ahogy a régi mondás is tartja. Cégünknél lehetőség van nagy méretű, full size kategoriájú autók bérlésére, hogy mindenki komfortosan tudjon utazni. Katergórián belül elérhetőek nagy méretű szedán (limuzin) , kombi autók (pl.: BMW 3-as széria, Skoda Superb), valamint a divatos, egyre nagyobb teret hódító városi terepjárók/crossoverek. A BMW ikonná vált az évek folyamán, így aki tudja milyen, nem érheti csalódás, de nem szabad figyelmen kívül hagyni a Skoda típusokat sem, amely már nem csak egy „VW másolat”. Akár vezetési élmény szmpontjából, akár a felszereltségi szintet tekintve, igenis eléri a Skoda a prémiumérzet alsó határvonalát. SUV-ok terén a modellfrissített Ford Kugát tudjuk biztosítani, benzin és dízelmotorokkal egyaránt, valamint elérhetőek a takarékos dízelmotorral szerelt új Kia Sportage-ek is. Magyarország híres (sajnos) a rossz minőségű útburkolatairól, így egy gazdagon felszerelt SUV tökéletes társa lehet utazása során. A megemelt hasmagasság miatt, szinte észre sem venni bennük az útegyenlőtlenségeket. Ha csak városban használná az autót, akkor is ideális választás lehet egy Full – size méretű autó, hiszen a kategóriába tartozó autóink rengeteg vezetést segítő funkcióval fel vannak szerelve, a teljesség igénye nélkül: parkradar (elöl – hátul), visszagurulás gátló, tempomat, tolatókamera, vagy a Ford által fejlesztett automata parkoló rendszer. Ha másért nem is, már ezért érdemes kipróbálni az új Ford Kugát, hogy képet kapjunk a technika jelenlegi fejlettségéről.

car
5
3
door 5
transmission A
B

Audi A4 Avant Aut. vagy hasonló

(FWAR, Full size)
Prémium autó
Bluetooth
Dinamikus vezetés
Sok csomaggal
Tempomat

Kiválasztom
car
5
2
door 5
transmission A
B

Audi Q3 Sportback Aut. vagy hasonló

(FFAR, Full size)
Több csomaggal
Tempomat
Parkolási asszisztens
Ütközést elkerülő rendszer
Sportos vezetési élmény

Kiválasztom
car
5
3
door 5
transmission M
B

VW Tiguan vagy hasonló

(FFMR, Full size)
Bluetooth
Több csomaggal
Tempomat
Multikormány
Alufelni

Kiválasztom

Autóbérlés, tartós bérlet Budapesten

Személyautót, kisbuszt esetleg haszongépjárművet bérelne rövid vagy hosszú távra?

A Buchbinder autókölcsönző megbízható, változatos járműparkja, és professzionális szolgáltatásai Budapesten az Ön rendelkezésére állnak, ha bérautót keres vagy flottáját bővítené cége igényeire szabott tartós bérleti konstrukcióban. Kitűnő partner az autókölcsönzéshez. Buchbinder autókölcsönző– nemzetközi háttér és 20 éves hazai tapasztalat az autóbérlésben, tartós bérletben.