EN Booking
background

Rugalmas és biztonságos autózás

Maximális utazási élmény

Mindannyian egy kiszámíthatatlan, globális egészségügyi krízissel állunk szemben. Speciális intézkedéseket hoztunk annak érdekében, hogy biztosítsítani tudjuk Önnek a rugalmas és biztonságos utazás élményét.

“Safety Program” - #1 Kötelességvállalás az alábbi intézkedésekre:

✓ “zéró érintkezés" irányelve

✓ bérautóink és tartozékaik, valamint létesítményeink szigorított takarítása és fertőtlenítése

✓ közösségi távolságtartás alkalmazása

Ügyfeleink, partnereink és alkalmazottaink biztonsága kiemelt fontosságú!

Flexibilis utazás

A Buchbinder autókölcsönző az Ön igényeinek megfelelő rugalmasságot biztosít a foglalás módosítás és lemondás terén. Mindezt a tervezett felvétel előtt 24 órával.

Gondtalan utazás

Az érintkezésmentes autóbérlés előnyei

Szigorú higéniai és távolságtartási normákat követünk folyamataink során.

1) Előre tervezze meg az utazást

- Foglaljon előre, majd adja meg adatait, szükség esetén módosítson

2) Érezze magát biztonságban kirendeltségeinken

- Munkatársaink maszkot és kesztyűt viselnek a munkafolyamatok során

- Padlómatricák segítik a megfelelő távolságtartást

- Egészségügyi plexi védőfalakat állítottunk fel

- Kézfertőtlenítő szerek állnak ügyfeleink és munkatársaink rendelkezésére

- Gépjárműátadó pultjainkat és irodáinkat folyamatosan fertőtlenítjük

3) Bérautó felvétel

- Biztosítjuk járműveink folyamatos, organikus szerekketl történő fertőtlenítését, kiemelten a sofőr és utasok által gyakran használt részeken.

- A fertőtlenítést követően a gépkocsit lezárjuk, és a bérbeadásig nem nyitjuk ki. A vezető ülés melletti ajtót "Safety program" feliratú matricával "plombáljuk"

- Az olyan gyakran igénybe vett felszereléseket, mint a gyerekülés, magasító, GPS készülék, is fertőtlenítésre kerülnek, majd biztonságosan tároljuk.

4) Bérautó leadás

- Az autó visszavételekor a fent leírt előírásokat követjük

- A társas érintkezés minimálisra csökkentése érdekében az ügyfélnek elegendő a visszadási nyomtatványt csak akkor aláírnia, ha a bérautó állapotában változás következett be.

- A gépjármű átvétele során munkatársaink speciális védőfelszerelést hordanak.

 

A autók biztonságos felvétele, vezetése és leadása

Büszkék vagyunk arra, hogy az autóbérlés időtartama alatt garantálni tudjuk biztonságát. Intézkedéseink teljes mértékben követik és megfelelnek a WHO és a magyar egészségügyi hatóságok ajánlásainak. Mindent megteszünk azért, hogy a tisztításra és fertőtlenítésre vonatkozó szigorú eljárásrendet 100%-osan betartsuk.

 

Utazhatok a bérautóval a "vörös zónás" országokba?

Nem vezettünk be gépkocsijainkra vonatkozó utazási korlátozásokat (a tiltott országokon kívül). Ügyfeleinknek a helyi hatóságok utasításait kell követni.

Az Európai Unió bármely országán keresztül utazhatok a bérelt autóval? Meg kell neveznem melyek ezek?

Nem vezettünk be gépkocsijainkra vonatkozó utazási korlátozásokat. Ügyfeleinknek a helyi hatóságok előírásait kell követni. A szerződési feltételeinkben meghatározozzak szerint alkalmazzuk az egyirányú leadásra vonatkozó irányelveket.

 

Biztosan nem kapom el a fertőzést az autóbérlés során? Végeznek az autókon valamilyen speciális előkészítést?

Minden járművet alaposan kitakarítunk, mielőtt bérbe adnánk azokat, illetve ezen túlmenően további felületi fertőtlenítést is végzünk a gépkocsi belső terében.

 

Milyen megelőző intézkedéseket hoztak azon munkatársaik részére, akik személyes kapcsolatba kerülnek a különböző országokból érkező ügyfelekkel?

Minden munkatársunk figyelmét felhívtuk arra, hogy figyeljék és tartsák be a kormányzati és egészségügyi hatóságok megelőzést szolgáló előírásait és viseljenek védőfelszerelést.

 

Megkaptam a fertőzést/karatnénbe kerültem. Fel tudják venni az általam bérelt autót?

Amennyiben megkapta a fertőzést, lehetővé tesszük az autó 9 nappal később történő visszahozatalára, ezzel is minimalizálva a fertőzés kockázatát. A gépkocsi ezalatt a 9 nap alatt bérletben marad Önnél Ezt követően kapacitástól függően lehetőség van egyedi felvételre, azonban az ebből származó költségek az ügyfelet terhelik.

 

Van olyan védelmi konstrukciójuk, amely fedezi a vis major, illetve foglalás törlés esetére alkalmazott költségeket?

Ilyen kockázati tényezőre vonatkozó biztosítás nem szerepel a cég portfóliójában. A foglalás azonban 24 óraval a kívánt felvétel előtt egyszerűen és díjmentesen törölhető.