EN
background
* Tehergépjárművet minimum 4 nappal a bérlés megkezdése előtt kell foglalni. A minimális bérlet 5 nap.

Furgonok, kis áruszállítók, teherautók

Személyautó bérlésen kívül cégünk flottájának oszlopos tagjai a minden igényt kielégítő kisteherautók, valamint teherautók. Számos változatban és kivitelben elérhetők, az egészen kis méretű furgonotól kezdve akár 7,5 tonnás teherautóig. B kategóriás jogosítvánnyal vezethető teherautók széles választékban állnak ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó zárt, vagy nyitott felépítményű változatról. Zárt felépítményű furgon kivitelét tekintve, lehet kis méretű (Pl. Renault Kangoo), illetve közepes és nagy méretű (Pl.:Ford Transit, Renault Master, Volkswagen Crafter) amelyek igény szerint kérhetőek hosszított, vagy magasított változatban. Mindezek mellett tudunk biztosítani 15 m2-es dobozos felépítményű tehergépjárművet, akár emelőhátfallal is. Ezen változatok többnyire a vezetőn kívül további 1-2 személy szállítására alkalmasak. Legyen szó áruterítésről, költözködésről, mindent könnyen és hatkonyan el lehet végezni a raktérben kialakított rögzítési pontoknak köszönhetően.

Ügyfeleink rendelkezésére állnak nyitott (platós), illetve könnyűszerkezetes ponyvás felépítményű haszongépjárművek fix, illetve billenthető rakfelülettel, amelyek szintén vezethetőek B kategóriás vezetői engedéllyel és kezelésük nem igényel külön képesítést. Ezen típusokból elérhetőek a 6 és 7 személyes változatok is. A járműpalettánk minden tagja korszerű dízelmotorral szerelt, így a károsanyag- kibocsátás és a fogyasztás is mérsékelt. Az üzemanyag fogyasztást természetesen nagyban befolyásolja a vezetési stílus, valamint a rakomány megfelelő elhelyezése, mérete is. Amennyiben korábban még nem vezetett, vagy használt nagyobb méretű gépjárművet, kollégáink szívesen állnak az Önök rendelkezésére a megfelelő használat elsajátításának érdekében. A gépjárműpark folyamatosan bővül és frissül a legújabb modellekkel, amelyek már-már személyautós kényelmet és vezetési élményt biztosítanak a kiváló menetteljesítmény mellett! 7,5 t-ás teherautó bérlése esetén, érvényes C kategóriás jogosítvány megléte szükséges.

car
carrying_capacity 865 kg
gvw 2125 kg
load-size 215x149x126 cm

Ford Transit Connect (furgon)

(T2KN)
USB
AUX
Több csomaggal
Sok csomaggal

Kiválasztom
car
carrying_capacity 1200 kg
gvw 3500 kg
load-size 410X170X200 cm

Mercedes Sprinter 3.5t

(TEKN)
USB
AUX
Sok csomaggal
Tempomat
Multikormány

Kiválasztom
car
carrying_capacity 865 kg
gvw 2900 kg
load-size 260x175x135 cm

Ford Transit Custom

(TBKN)
USB
AUX
Tempomat
Multikormány
Nagy csomagtér

Kiválasztom

Autóbérlés, tartós bérlet Budapesten

Személyautót, kisbuszt esetleg haszongépjárművet bérelne rövid vagy hosszú távra?

A Buchbinder autókölcsönző megbízható, változatos járműparkja, és professzionális szolgáltatásai Budapesten az Ön rendelkezésére állnak, ha bérautót keres vagy flottáját bővítené cége igényeire szabott tartós bérleti konstrukcióban. Kitűnő partner az autókölcsönzéshez. Buchbinder autókölcsönző– nemzetközi háttér és 20 éves hazai tapasztalat az autóbérlésben, tartós bérletben.