EN Booking
background

Vállalati ügyfelek

Miért ajánljuk vállalati ügyfeleink számára az autóbérlést?

Kevesen gondolnák, hogy a hosszú távú autóbérlés praktikus megoldás, pedig számos előnye sorakoztatható fel az autóvásárlással, vagy akár a lízingeléssel szemben is. A hosszú távú bérlés kifizetődőbb lehet ügyfeleink számára. Akár kis-és közepes vállalkozásként, akár nagyobb vállalkozásként keresi a legoptimálisabb pénzügyi megoldást, mi biztosan tudunk Önnek egy olyan javaslatot tenni, amelyre igent mond. Mielőtt céges autóvásárlást tervezne, konzultáljon velünk vállalatának költséghatékonysága érdekében!

Cégünk az évek során teljes körű tudásra és tapasztalatra tett szert

Folyamatosan megújított állományú és egyre növekvő autóparkunkban maximum 8-10 hónapos járművek és mindig a legújabb modellek találhatók, hogy maximálisan megfeleljünk az Ön elvárásainak. Rugalmas konstrukcióink és bőséges autóválasztékunk lehetővé teszi, hogy akár személyautót vagy mini buszt, egyterűt vagy kisteherautót keres, nálunk mindig rátalál a legjobb megoldásra. Széles palettán kínálunk megoldásokat akár nagyobb vállalkozások számára is, hiszen flottaszolgáltatásunkat és speciális céges árainkat elsősorban vállalkozások részére terveztük, mely már tartalmazza a korlátlan kilométer használatot és biztosítást.

Előnyeink

Cégünknél a bérleti díjak tartalmazzák a kötelező biztosítás díját, a cégautó-adót, a regisztrációs díjat, a Casco biztosítást, a kötelező szerviz díjakat, a 24 órás asszisztencia-szolgáltatást, a magyarországi autópálya-használati díjat - ezzel szemben a felsorolt tételek vásárlás vagy lízingelés esetében mind a tulajdonost terhelik. Ráadásul nálunk a bérleti szerződések időtartama rugalmasan változtatható és bármikor felmondható, amely hatalmas előnyt jelent a lízingeléssel szemben.
Autóbérlés esetén Ön mentesül az autóeladással és a használt autó árakkal kapcsolatos kockázatoktól. Mivel nincs tőkelekötés, az autóvásárlásra szánt pénzt cége másra fordíthatja, így javulhatnak a pénzügyi mutatók, arról nem is beszélve, hogy vásárlás esetén egy esetleges rossz modellválasztás évekig tartó problémát okozhat. Az autóvásárlással szemben a bérlés nem olyan kockázatos, mert nem jelent hirtelen nagy kiadást az ügyfél számára. Ha Ön bérli az autót, a gépkocsi üzembe helyezése, szervizelése, biztosítása, szerelése, eladása, adminisztrációs problémái mind megszűnnek. Ezen felül visszaigényelhető az autókölcsönzés ÁFÁ-ja, amely bérleti díj költségként elszámolható (a fenntartási költségekkel közösen, mint például a szervizdíj, a biztosítás vagy az évszaknak megfelelő karbantartás) - ezáltal kedvezőbbek az eszközarányos nyereségmutatók.
Az autóbérlés/operatív lízing amellett, hogy pénzügyi segítséget nyújt és előnyökhöz juttatja az adott céget, a minőségi kiegészítő szolgáltatások miatt is jobb választás, mint az autóvásárlás egy cég számára. Az ügyfél minden esetben biztos lehet abban, hogy jó minőségű kevés kilométert futott autókat használ, és ez nem csak kényelmi, hanem biztosítási szempontból is kedvező. Amennyiben a bérautó a bérlet ideje alatt meghibásodik, a folyamatos mobilitás érdekében a kölcsönző csereautó biztosít, holott egy saját tulajdonú autó estében bérautó biztosítása extra költségként merülne fel az eredeti cégautó javítási ideje alatt. Valamint, ha a bérautó használata során műszaki probléma lépne fel vagy baleset érné, a kölcsönző a vezető dolgát megkönnyítve segítséget nyújt a bérlő számára.Flotta szolgáltatásunk során a több hónapos autóigényeket elégítjük ki, teljes körű ellátással; alapbiztosításokkal, szerviz és káresemény idejére csereautó biztosításával, szélesebb típusválasztékból.

Kérje árajánlatunkat az sales@buchbinder.co.hu e-mail címen, használja árkalkulátorunkat, vagy keresse értékesítő kollegánkat a +36 (30) 121 2424-es telefonszámon!

E-mail küldése

Sikeres küldés! Az e-mail küldése sikeresen megtörtént.
Sikertelen küldés!
0 €/hó (0 Ft/hó)